Railings> Aluminium Rekkverk

Aluminium RekkverkAluminium Rekkverk

Alle våre rekkverk er i aluminium kvalitet Rør eller Flat
Vi fører kvalitets aluminiumrekkverk og med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge!
Komponentene til rekkverket finnes, aluminium. Valget av aluminium er viktig fordi miljøet påvirker stålet forskjellig i forskjellige geografiske områder.
Alle glasstyper kan leveres i klart, tonet eller frostet glass. Det vanligste glasset til rekkverkene er 8,76 mm laminert glass. Andre typer av sikkerhetsglass kan bestilles etter kundens ønske.
Alle hjem er unike, og vi innrømmer gjerne at alle rekkverk ikke passer i alle hjem. Dette er hovedgrunnen til at vi har valgt å presse bredden i vårt sortiment til det ytterste. Vårt store utvalg av rekkverk og gelendre gir oss en større mulighet til å kunne finne en løsning til akkurat ditt hjem. Vi tilbyr aluminium, syrefaste altanrekkverk, balkongrekkverk, trapperekkverk, sikkerhetsrekkverk og rekkverk for franskbalkong.
Ta kontakt for eksakt tilbud på deres prosjekt


Bildegaleri

Rekkverk med spiler Rekkverk med spiler Rekkverk med spiler Rekkverk med spiler Rekkverk med spiler Rekkverk med spiler Rekkverk med spiler Rekkverk med spiler

Product successfully added to your shopping cart
Quantity:
Total:
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products:
Total shipping:  To be determined
Total:
Continue shopping Proceed to checkout