Railings> Railing with glass

Rekkverk av Stål og glass   Rekkverk av Stål og glass   Klart, frosted, stoted glass

Alle våre rekkverk er i kvalitet asis316 syrefast stål Rør eller Flatstål

Vi tilbyr: Glassrekkverk, rekkverk terrasse glass, terrasserekkverk, terrasse rekkverk i glass, stolpefritt glassrekkverk
Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller firkant innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge!

Komponentene til rekkverket finnes i rustfritt stål, aliminium. Valget av stålkvalitet er viktig fordi miljøet påvirker stålet forskjellig i forskjellige geografiske områder.

Alle glasstyper kan leveres i klart, tonet eller frostet glass. Det vanligste glasset til rekkverkene er 8,76 mm 12,76 mm eller 16,76 mm laminert glass. Andre typer av sikkerhetsglass kan bestilles etter kundens ønske.

Alle hjem er unike, og vi innrømmer gjerne at alle rekkverk ikke passer i alle hjem. Dette er hovedgrunnen til at vi har valgt å presse bredden i vårt sortiment til det ytterste. Vårt store utvalg av rekkverk og gelendre gir oss en større mulighet til å kunne finne en løsning til akkurat ditt hjem. Vi tilbyr syrefaste altanrekkverk, balkongrekkverk, glassrekkverk, trapperekkverk, sikkerhetsrekkverk og rekkverk for franskbalkong, baldakin, stolpefritt rekkverk.

Ta kontakt for eksakt tilbud på deres prosjekt

Bildegaleri

Glassrekverk Glassrekverk Glassrekverk Glassrekverk Glassrekverk Glassrekverk Glassrekverk Glassrekverk

Product successfully added to your shopping cart
Quantity:
Total:
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products:
Total shipping:  To be determined
Total:
Continue shopping Proceed to checkout